Posiłki dostarczamy w opakowaniach jednorazowych, styropianowych.
Obiady porcjowane są świetną formą dla przedsiębiorstw nie posiadających zaplecza kuchennego.
Do zestawów dołączamy sztućce jednorazowe.
Po zapoznaniu się z Państwa oczekiwaniami, stworzymy indywidualną ofertę.
  
Przykładowe menu:
Poniedziałek: Zupa ogórkowa, De volaille z masłem, ziemniaczki i surówka z białej kapusty lub pierogi leniwe (danie mączne)
Wtorek: Zupa fasolowa,Gołąbek w sosie pomidorowym, ziemniaczki lub Kopytka w sosie myśliwskim (danie mączne)
Środa: Zupa szczawiowa z jajkiem, Placek po węgiersku lub placki ziemniaczane z cukrem (danie mączne)
Czwartek: Barszcz ukraiński, Rumsztyk z cebulką, surówka z ogórka, frytki lub zapiekanka makaronowa (danie mączne)
Piątek: Rosół królewski z kluseczkami , Morszczuk soute , kapusta kiszona ziemniaki zapiekane lub naleśniki na słodko (danie mączne)
|